Onze openingstijden vanaf 14 april 2020 zijn:
*Maandag van 13.00 tot 17.00 uur;
*Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag is er geen koopavond;
*Zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Ondanks de beperkende maatregelen doen we er alles aan om zoveel mogelijk onze winkel open te houden. We vinden het belangrijk om onze hardlopende klanten te kunnen blijven voorzien van producten die zorgen voor een gezonde loopervaring.
De gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst.
Uiteraard hebben we in onze winkel strenge richtlijnen t.a.v. hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen/ontsmetten.

Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wij maken het pinapparaat en de deurklinken veelvuldig schoon. Indien je niet kunt of wilt pinnen, dan vragen wij je het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.
Afstand is belangrijk voor jou als klant en voor ons personeel. Daarom zorgen we er voor dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn.
Wij vragen je om voldoende afstand te houden tot medeklanten. In onze winkel geven wij ons vertrouwde advies maar dan op gepaste afstand.
Kom zoveel mogelijk alleen.
We willen onze klanten verzoeken om alleen naar de winkel te komen en waar mogelijk kinderen en/of aanhang thuis te laten. Zo zorgen wij samen voor een zo veilig mogelijke werkomgeving voor ons personeel en voor jou als klant.

Je bent van harte welkom, we helpen je graag.
Team Run2Day Assen