Run2Day is dè running specialist van Nederland. Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je servicegericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker voor onze Run2Day winkel in Assen voor de zaterdagen (2-3 zaterdagen per maand); in overleg zijn meer uren mogelijk.

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken?
Onze klanten komen bij ons binnen met allerhande vragen over hardlopen. Over onze collecties, trainingsschema’s, blessures, sportvoeding, trainen op hartslag, etc. Aan ons de taak om elke klant zo goed mogelijk te helpen met een passend advies. Samen met jou weten we die zeker te vinden!

Enne: natuurlijk loop je zelf ook hard…..

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker heb je een cruciale rol. Je bent namelijk onze ambassadeur in de winkel. Je draagt onze visie uit, zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en adviseert overtuigend over onze collecties om elke klant een passend advies te geven. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Interesse?
Ben je minimaal 18 jaar, enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Kom dan naar onze winkel of mail je motivatie met cv en foto naar assen@run2day.nl

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar de winkel (0592-300607) of stuur een e-mail naar assen@run2day.nl.