http://www.eenuursloop.nl

Op zondag 3 maart 2019 organiseert vriendengroep Run Your Way voor de tweede keer een uurtje lopen om geld op te halen voor het goede doel, met als uitdaging om binnen dat uur zoveel mogelijk rondjes te lopen. Het parcours is een verkeersarme ronde van circa 1400 meter in een parkachtige omgeving in de Filmwijk te Almere (zie onderaan deze pagina).

Het inschrijfgeld is minimaal 5 euro en de volledige opbrengst gaat naar het Parkhuys. We hopen uiteraard op jullie gulle giften.

De start zal zijn vanaf Parkhuys Almere (http://www.parkhuysalmere.nl/). Het aantal mogelijke inschrijvingen is 100. Wees er dus snel bij!

De startnummers kunnen op 1 maart de hele dag en op 2 maart voor 15:00 worden opgehaald bij de vestiging van Run2Day Almere (Metropolestraat 23) en op 3 maart vanaf 9.00 bij het Parkhuys. De start van de loop is om 10.00.

De voorinschrijving gaat op 1 januari van start via het inschrijfformulier op deze site. Eventueel is na-inschrijving op de dag zelf mogelijk. Dit voor minimaal 7 euro 50. Hierbij dient u contant en gepast te betalen. Dit is mogelijk tussen 9.00 en 9.45.