Onze pay off zegt het eigenlijk al; Door Runners Voor Runners. Hardlopen zit bij Run2Day’ers in het bloed. Wij geloven in kennis, in advies, in inspiratie, in motivatie en in specialisme. We groeien door te trainen en beter te worden. Sinds onze oprichting in 1996 doen we daarom één ding: mensen infecteren met het hardloopvirus. Dit doen wij met een enorm gedreven team van hardloopspecialisten.

Bij ons staat passie hoog in het vaandel. Niet alleen passie voor hardlopen, maar ook voor de klant. Wij zijn van mening dat je meer kunt dan je denkt en dat wij hardlopers helpen hun doelen en dromen waar te maken.

Run2Day is dé running specialist van Nederland. En met jou aan boord willen we dat blijven! Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je service gericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk op onze vacature pagina voor de openstaande vacatures in onze winkel in Almere.