Free Feet 038 – NEON Workout editie

Na de geweldige workout editie in januari komen we weer terug in de Hedon! Op dinsdag 11 april gaan we weer los! Met het voorjaar in het vooruitzicht krijgen wij al een beetje de lente in onze bol. Een periode waar alles met kleur meer aandacht krijgt. Dresscode voor deze editie is NEON.

NEON geeft een verschrikkelijk gave effect in combinatie met Black Light. En die combinatie maakt deze workout onvergetelijk. We hebben voor alle deelnemers ook weer een nieuwe goody. Zaal open om 19:30uur en we starten om 20:00uur.
Dus ga daar los mee! Buro Ruis, Run2Day en XL Pro staan weer garant voor een geweldige avond met gave muziek en een top workout voor jou en jouw vrienden! Of je nou puur van jezelf slopen in de gym houdt, of toch liever cardio doet. In dit uurtje van Free Feet 038 komt alles naar voren! Deelname is gratis maar een mooie bijdrage in onze 112 Nepal doos wordt zeer gewaardeerd!

Aanmelden via http://www.run2dayevents.nl