She’z Running dames hardloopgroep

SHE’Z RUNNING

de dames hardloopgroep van Zwolle

Voor dames die graag in een groep willen hardlopen en onder begeleiding willen werken aan hun loopvermogen en conditie is er de hardloopgroep She’z Running . Elke dinsdag is er van 19:30 tot 20:30  een training onder leiding van onze super leuke trainsters Joyce & Mariet.

Lopen doe je niet alleen met je benen, maar met je hele lichaam. Daarom wordt er tijdens de training ook aandacht besteed aan het vergroten van coördinatie, balans en kracht met kracht oefeningen. Zo werk je niet alleen aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen, maar ook aan een fit, sterk en soepel lijf dat beter bestendigd is tegen blessures.

Zie je jezelf niet alleen buiten rennen, heb je behoefte aan een stok achter de deur en lijkt het je leuk om onder begeleiding samen met een groep dames hard te lopen? Sluit je dan aan bij She’z Running, de dames hardloopgroep van Run2Day Zwolle!

Kosten
We werken met een stempelkaart voor 11 trainingen. Een stempelkaart kost € 50,-. Is jouw stempelkaart vol dan kun je gewoon weer een nieuwe aanschaffen. Alle leden krijgen een uniek functioneel shirt bij deelname. Voor studenten geldt dat zij op vertoon van hun studentenpas een korting krijgen van 10% op de stempelkaart.

Locaties en tijden
We vertrekken vanuit de winkel aan de Vechtstraat 31.
Dinsdag 19.30 – 20.30 uur.

Inschrijven?
Voor meer informatie, stuur een e-mail naar zwolle@run2day.nl o.v.v. She’z Running.

Nog niet overtuigd? Je kunt vrijblijvend een keer mee trainen  en zelf ervaren hoe leuk het is!

FB_IMG_1471976964727FB_IMG_1471976906178 FB_IMG_1471977047272 IMG-20160824-WA0000FB_IMG_1471976914302

4 Comments

 1. Yang Yang

  Hoi, ik zou best eens willen meerennen op dinsdagavond, maar vraag me af of er een soort ondergrens is. Door onregelmatigheid op mijn werk ben ik de laatste tijd niet altijd in staat om geregeld te rennen, dus verkeer niet in superconditie zeg maar. Zou het vervelend vinden als ik niet kan meekomen of als ik de groep ophou.
  Mvg
  Yang Yang Chiu

  • zwolle

   Je kunt altijd een keer gratis meetrainen en dan bekijken of je het leuk vind. Geheel vrijblijvend.

 2. mary

  hallo

  heb lang niet aan conditie gewerkt.
  Ben 50+ is dat wat of zijn ier doelgroepen voor?

  • zwolle

   Hoi Mary,

   Je kunt altijd een keer vrijblijvend meetrainen op de dinsdagavond. Alternatief zou onze startersclinic kunnen zijn waar wij 9 mei weer mee gaan beginnen.

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl