“Mom in Balance biedt een outdoor sportprograma aan voor zwangere vrouwen en moeders.  Het sportprogramma wordt onderverdeeld in drie groepen.
1: De Zwanger Workout is bedoeld voor vrouwen die fit en energiek hun zwangerschap willen doorkomen.
2: Het Back in Shape programma wordt gegeven aan pas bevallen vrouwen die onder begeleiding actief willen herstellen en in vorm willen komen na hun bevalling.
3. De Mom in Shape groep is een intensieve training bedoeld voor moeders die samen met andere moeders buiten aan hun conditie willen (blijven) werken.
Sporten in de buitenlucht geeft nieuwe energie en deze energie kun je als jonge moeder goed gebruiken om de balans te vinden tussen werk, gezin en jezelf. Daarnaast is er in de trainingen ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips met andere (aanstaande) moeders.
De trainingen vinden plaats in het Wezenlandenpark (verzamelplek achter het Provinciehuis) op maandagavond, dinsdagavond en zaterdagochtend.
Voor meer informatie: www.mominbalance.nl en www.facebook.com/mominbalancezwolle of stuur een mailtje naar marloes@mominbalance.nl.”MiB Run2day