Ieder jaar organiseren wij pro bono de Stelvio for Life op de eerste zaterdag van september of de laatste van augustus. De Stelvio for Life is in Bormio Italië. De 21,1 kilometer bergop naar de finish op bijna 2800 meter hoogte zijn zwaar maar wonderschoon. Zowel lopers, fietsers als wandelaars kunnen zich vastbijten in deze machtige bergpas. Dit event is  gekoppeld aan Barcode for Life, waarmee er fondsen worden geworven om het baanbrekende onderzoek naar genezing van kanker van deze stichting verder te helpen.

Barcode For Life is een stichting die geld inzamelt voor het Centrum For Personalized Cancer Treatment (CPCT). Een centrum dat fundamenteel, translationeel en toegepast medisch onderzoek doet op het gebied van kanker, met als doel de kankerpatiënt een individuele behandeling ‘op maat’ te kunnen geven. De organisatie van Stelvio for Life heeft zich ten doel gesteld om met 600 deelnemers te starten die allen minimaal € 1.533,- aan sponsorgeld binnenhalen. Dit zorgt voor een totale sponsor opbrengst van ruim € 900.000,- voor de stichting Barcode For Life om daarmee bij te dragen aan een persoonlijke en doelgerichte behandeling van kanker.

Wij van Run2Day zijn er trots op om deze koppeling te kunnen maken, en Race Director en Run2Day ondernemer Eddie Sevink is ook alweer met hernieuwde energie aan de slag om ook deze editie weer tot een groot succes te maken. Wil je meer informatie over dit evenement? Kijk dan op www.stelvioforlife.nl en schrijf je in!

Overwin de 34 haarspeldbochten op weg naar de top!