Het winkelteam

Het team van Run2Day Zwolle staat al sinds 2004 in Zwolle voor jou klaar met de meest uitgebreide collectie en het allerbeste advies op hardloopgebied. Jarenlange ervaring van ons professionele team staat garant voor het optimaal aanmeten van jouw hardloopschoenen. Waarbij het lopen bij ons tot in de vezels erin zit, en het plezier daarin voorop! Maar natuurlijk ook voor kleding, accessoires, voeding en schema’s.

Hardlopen en Sportief wandelen! De passie voor deze sporten staat voorop bij ons. Niet alleen voor de topper, maar juist ook voor de recreant. Het gehele team is actief in de loopwereld.

Eigenaar van Run2Day Zwolle is Eddie Sevink. Hij is (extreme) marathonloper, powerwalker en trainer in deze sporten. Ook is hij Running Therapeut en praktijkdocent bij de opleiding Running Therapie. Sommige denken dat hij “een beetje in de war is” omdat hij het zo heerlijk vindt om veel te lopen. Marathons heeft hij gelopen van Rotterdam tot New York, en van Nieuw Zeeland tot Nepal. Hij is best wel een beetje trots op zijn eigen “Wall of Fame” in de winkel.

Ivana van Putten heeft haar roots in Tsjechië.  Ze loopt al jaren hard en is ook altijd te vinden bij de Free Feet 038 events welke wij organiseren.

Edith Offenberg heeft haar sporen in de schoenenwereld wel verdient.  Bij ons is zij met haar ervaring en opleiding op het gebied van voeten dan ook op haar plek. Ze loopt nog net niet zo hard als onze collega Arne, maar werkt haar trainingen lekker  drie keer per week af.

Robin Nijholt doet aan triatlon en is na haar stage bij ons blijven hangen.  Gelukkig!  Want ook zij heeft het sporten in haar DNA zitten. Robin kom je zowel door de week als op de zaterdag tegen. Een echte Run2Day Zwolle Ambassadeur!

Onze snelste collega, Arne Mulder, maakt ook deel uit van ons team. Deze zeer talentvolle loper  heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld op onder andere de halve marathon. Eind 2014 is hij voor een 6 weekse stage in een trainingskamp in Kenia geweest.  Run2Day sponsort Arne al een aantal jaren en we zijn blij dat Arne onderdeel is van ons team.

arne-400x406

Op dinsdag en zaterdag is onze Run2Day Zwolle ambassadrice Elianne Huitema aan het werk in onze winkel. Elianne is triatleet en doet dat heel goed! Naast dat zij natuurlijk volledig thuis is in het adviseren van hardloopschoenen, kan zij dus ook op het gebied van zwemmen en fietsen het nodige vertellen aan onze klanten.

Als sport therapeutische ondersteuning hebben wij onze steun en toeverlaat Vincent Linckers. Vincent heeft zijn eigen praktijk By Vincent (www.byvincent.nl). Met zijn licht gestoorde karakter is hij een prettige aanvulling op ons team. Iedere eerste zaterdag van de maand is hij of iemand van zijn team van 11 tot 12uur aanwezig in de winkel voor het gratis en goed bezochte inloop spreekuur.

 

Adri Kroes is de coördinator voor nagenoeg al onze trainingen. Als looptrainer is hij natuurlijk zelf actief bij een groot aantal van onze clinics, maar hij is tevens praktijk begeleider bij de Atletiek Unie. Lopen zit bij hem in de genen!

adri-kroes-400x263

 

 

Het trainersgilde van de Loopgroep van Run2Day Zwolle bestaat uit:

Eddie Sevink
Adri Kroes
Mathieu de Badts
Petra Timmer
Wouter Pol
Marloes Viveen
Meindert Mak

12 Comments

 1. Anita (Kuster) Briggeman

  Wij zijn op zoek naar Annet Wieltink die bij ons op het CIOS in Heerenveen heeft gezeten. Kan het zijn dat dit die Annet is?
  Het is misschien een vreemde vraag maar we hopen haar zo te vinden.
  Ik hoop op een positieve reactie

  • zwolle

   Annet Wieltink is Annet Tjarks tegenwoordig:-) Zij is bestuurslid van Stichting Loopsport Zwolle en via hun kunnen jullie gemakkelijk met haar in contact komen.

 2. Wim

  Hallo
  Ik heb in december een paar adidas supernova glide 9 bij jullie gekocht de eerste maanden liepen ze super en heb aardig wat pr’s mogen lopen. Heb nu zo’n 400 km mee gelopen en krijg nu allemaal last van mijn achillespees/enkel. Volgens internet ligt dit aan versleten schoenen of slechte demping. Moet in nu al nieuwe schoenen kopen of is het een fabriek fout. Ik hoor graag wat er aan te doen is

 3. Richard

  Vanavond voor het eerst gelopen op mijn nieuwe schoenen….wat een verschil met eerder wauw!!
  Wim, bedankt voor je deskundig advies en hulp met het aanmeten van de juiste schoenen.
  Richard…( de fietser )

 4. Carlijn

  Wim, bedankt voor je duidelijke en heldere verhaal en de NB ‘s lopen heerlijk

 5. Ed

  Vanmorgen naar Run to Day geweest om nieuwe schoenen te kopen. Ivm blessure aan voet was het belangrijk om goed advies te krijgen. Marleen heeft mij uitstekend geholpen en van deskundig advies voorzien. Marleen, nogmaals bedankt!

 6. Iris

  Ik heb Facebook om allerlei redenen de deur uit gedaan maar mis nu de info over de FreeFeet038-runs. Is er ook een nieuwbrief of zo?
  Groet,
  Iris

 7. Bruce

  Goede morgen! Afgelopen donderdag laten adviseren en nieuwe HOKA Bondi 8 schoenen aangeschaft. Vanmorgen getest en bevallen uitstekend! Complimenten voor het advies en service (na het testen van een aantal merken).

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl