Het winkelteam

Het team van Run2Day Zwolle heeft het laatste kwartaal van 2014 wat veranderingen ondergaan. Met deze finetuning zijn we nog beter in staat om onze klanten van de optimale informatie, service en evenementen te voorzien in de toekomst. Waarbij het lopen bij ons tot in de vezels erin zit, en het plezier daarin voorop!

Hardlopen en Sportief wandelen! De passie voor deze sporten staat voorop bij ons. Niet alleen voor de topper, maar juist ook voor de recreant. Het gehele team is actief in de loopwereld.

Eigenaar van Run2Day Zwolle is Eddie Sevink. Hij is (extreme) marathonloper, powerwalker en trainer in deze sporten. Ook is hij Running Therapeut en praktijkdocent bij de opleiding Running Therapie. Sommige denken dat hij “een beetje in de war is” omdat hij het zo heerlijk vindt om veel te lopen. Marathons heeft hij gelopen van Rotterdam tot New York, en van Nieuw Zeeland tot Nepal. Hij is best wel een beetje trots op zijn eigen “Wall of Fame” in de winkel.

eddie-400x400

 

 

Marleen Ramaaker maakt ook alweer heel wat jaartjes deel uit van ons solide team. Niet altijd even op de voorgrond maar wel zeer doortastend in haar loopanalyses. Natuurlijk is zij ook volledig op de hoogte van de laatste running trends.

marleen-400x266

 

Wim Dillen is een zeer getalenteerde schaatser. Maar schaatsers lopen natuurlijk ook voor hun trainingen. Daarnaast heeft hij de opleidingen Fitnesstrainer A en B, Sport en Voeding, Bootcamp Trainer en Personal Trainer gevolgd. Iemand die dus gek is op bewegen en dit ook heel goed kan overbrengen op onze klanten met zijn loopanalyses.

cv-362x500

 

De snelste loper van Zwolle en omgeving, Arne Mulder, maakt ook deel uit van ons team. Deze zeer talentvolle loper van de BB Lopers heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld op onder andere de halve marathon. Eind 2014 is hij voor een 6 weekse stage in een trainingskamp in Kenia geweest. Maar naast het lopen is hij ook zeer actief bij de Stichting Empower waar hij kinderen en jongvolwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum met sporten. Run2Day sponsort Arne al een aantal jaren en we zijn blij dat Arne ons team is komen versterken.

arne-400x406

 

Stella Petric is sinds maart 2015 actief bij ons team. Stella is in de trailwereld een bekend gezicht met haar grote staarten op haar hoofd. Haar loopliefde gaat dan ook uit naar het onverharde waar zij haar kilometers maakt. En dat zijn er nogal wat.

 

stella7-400x307

 

Diana van Dam-Hulleman is sinds begin 2018 lid van ons team. Zij is een enthousiaste loopster die met passie ons geweldige vak eigen maakt. Je komt haar op de donderdag en zaterdag tegen in onze winkel.

 

 

Als sport therapeutische ondersteuning hebben wij onze steun en toeverlaat Vincent Linckers. Vincent heeft zijn eigen praktijk By Vincent (www.byvincent.nl). Met zijn licht gestoorde karakter is hij een prettige aanvulling op ons team. Iedere eerste zaterdag van de maand is hij of iemand van zijn team van 11 tot 12uur aanwezig in de winkel voor het gratis en goed bezochte inloop spreekuur.

Vincent-Linckers-400x437

 

Adri Kroes is de coördinator voor nagenoeg al onze trainingen. Als looptrainer is hij natuurlijk zelf actief bij een groot aantal van onze clinics, maar hij is tevens praktijk begeleider bij de Atletiek Unie. Lopen zit bij hem in de genen!

adri-kroes-400x263

 

Joyce Wijnberg en Mariët Oosterveld zijn de trainsters van onze meiden loopgroep She’z Running! Onwijs enthousiaste meiden die graag op pad gaat met hun groep loopmeiden. Iedere dinsdag vanuit de winkel om 19:30uur.

 

 

Het trainersgilde van Run2Day Zwolle bestaat uit:

Eddie Sevink
Adri Kroes
Joyce Wijnberg en Mariët Oosterveld
Remco Geerinck
Harry Kodden
Paul ter Maat
Mathieu de Badts
Frank Veldman
Marco Rijkse
Frank Kleinjan
Rutger van der Pijl
Annemieke Pappot
Wim Dillen

11 Comments

 1. Anita (Kuster) Briggeman

  Wij zijn op zoek naar Annet Wieltink die bij ons op het CIOS in Heerenveen heeft gezeten. Kan het zijn dat dit die Annet is?
  Het is misschien een vreemde vraag maar we hopen haar zo te vinden.
  Ik hoop op een positieve reactie

  • zwolle

   Annet Wieltink is Annet Tjarks tegenwoordig:-) Zij is bestuurslid van Stichting Loopsport Zwolle en via hun kunnen jullie gemakkelijk met haar in contact komen.

 2. Wim

  Hallo
  Ik heb in december een paar adidas supernova glide 9 bij jullie gekocht de eerste maanden liepen ze super en heb aardig wat pr’s mogen lopen. Heb nu zo’n 400 km mee gelopen en krijg nu allemaal last van mijn achillespees/enkel. Volgens internet ligt dit aan versleten schoenen of slechte demping. Moet in nu al nieuwe schoenen kopen of is het een fabriek fout. Ik hoor graag wat er aan te doen is

 3. Richard

  Vanavond voor het eerst gelopen op mijn nieuwe schoenen….wat een verschil met eerder wauw!!
  Wim, bedankt voor je deskundig advies en hulp met het aanmeten van de juiste schoenen.
  Richard…( de fietser )

 4. Carlijn

  Wim, bedankt voor je duidelijke en heldere verhaal en de NB ‘s lopen heerlijk

 5. Ed

  Vanmorgen naar Run to Day geweest om nieuwe schoenen te kopen. Ivm blessure aan voet was het belangrijk om goed advies te krijgen. Marleen heeft mij uitstekend geholpen en van deskundig advies voorzien. Marleen, nogmaals bedankt!

 6. Iris

  Ik heb Facebook om allerlei redenen de deur uit gedaan maar mis nu de info over de FreeFeet038-runs. Is er ook een nieuwbrief of zo?
  Groet,
  Iris

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl