Hardloopclinics voor bedrijven

Naast het leveren van teamkleding, verzorgen wij ook hardloopclinics voor bedrijven. Gedurende de clinics ervaren de teamleden hoe een professionele hardlooptraining verloopt en worden tips gegeven over verantwoord trainen, juiste schoenen, kleding en eventueel voeding en andere relevante hardloopzaken. Er kan gekozen worden voor een gezamenlijk uniek aftrapmoment van uw bedrijf ten behoeve van de deelname aan een specifiek hardloopevenement (bijvoorbeeld de Halve Marathon van Zwolle, Dam tot Damloop, Marathon Rotterdam). Wij zijn onder andere al druk in de weer geweest met PriceWaterhouseCoopers, Scania, de Provincie Overijssel, Wavin, DTS en Wavin. Bent u de volgende? Mail ons dan op zwolle@run2day.nl

2 Comments

 1. Willemien Rens

  Hallo!
  wij zijn ons aan het oriënteren om een hardloop clinic te gaan organiseren voor de organisatie waar wij voor werken. met als doel te gaan meelopen in de ambtenarenloop in april 2020.
  we hebben beginnen de lopers en gevorderde lopers, kunnen gezamenlijk een clinic krijgen
  we hebben geen idee wat daar bij komt kijken en wat de kosten zijn van zo’n clinic.
  wil je ons van informatie voorzien?

  • zwolle

   Hoi Willemien,

   Wij kunnen jullie daar zeker mee van dienst zijn. Wij verzorgen clinics voor diverse bedrijven en instellingen in de aanloop naar evenementen. Wat mij verstandig lijkt is om een afspraak te maken en dan te bespreken wat jullie precies zoeken en hoe wij dat in kunnen vullen. Hebben jullie al enig idee om hoeveel deelnemers het zou gaan en wat de verhouding is tussen starters en gevorderde lopers?

   Met sportieve groet,

   Eddie Sevink
   Run2Day Zwolle
   zwolle@run2day.nl

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl