KRACHTCENTRALE

HOUSE OF SPORT PERFORMANCE

Krachtcentrale zet sporters in hun kracht. Elke sporter heeft zijn eigen doel, reden en verhaal om beter, fitter en gelukkiger te worden. Met een team van dertien specialisten staan zij klaar om gezamenlijk jouw doelen te bereiken.

Bij Krachtcentrale werken zij voor en met sporters aan het bereiken van hun doel. Ze beschikken over een team van dertien soorten specialisten die jou kunnen helpen bij alle facetten die komen kijken bij het neerzetten van sportieve (top)prestaties.

Daarbij zijn ze er voor iedere sporter. Recreanten, (top)amateur of professionele sporters, ze kunnen allemaal bij Krachtcentrale terecht. Of je nu wil herstellen van je knieblessure of je wil voorbereiden op een triatlon, je bent bij Krachtcentrale precies waar je zijn moet.

ORYX hardloopanalyse

In het Testlab van Krachtcentrale (Boerendanserdijk) kun je je hardlooptechniek in kaart brengen met de ORYX hardloopanalyse, een gerichte 3-D beweeganalyse van de looptechniek. Je krijgt een gericht programma waarmee je effectiever en efficienter gaat lopen. Ook als je klachten hebt en wil weten waar ze vandaan komen, kom je met de ORYX hardloopanalyse verder.

VO2MAX inspanningstesten

VO2MAX, een belangrijke maat voor conditie, is bijna onmisbaar in je trainingsschema. Een hogere VO2MAX staat voor een betere conditie, meer uithoudingsvermogen en betere sportprestaties. Ben je benieuwd naar jouw conditie? Maak een afspraak bij Krachtcentrale voor een test.

www.krachtcentralezwolle.nl