DE KRACHT VAN HET TOTAAL
Wij zijn Lieke en Jaime en we werken in Zwolle en omgeving met een totaal concept voor het halen van het beste duurzame resultaat op de onderdelen (top)sport, leefstijl, fysieke klachten en werk.

Dit concept is ontstaan door een deel eigen ervaring waarin we gemerkt hebben dat combinaties maken van verschillende onderdelen om een bepaald doel te halen efficiënt werkt. Hierbij kijken we naar alles wat invloed kan hebben op jou. We werken met op maatgemaakte trajecten want iedereen is anders en heeft daarom ook iets anders nodig
Daarbij is de volgorde van het traject belangrijk zodat je snel succes kan halen. Uit dit eerste succes krijg je de motivatie om door te gaan naar je volgende doel.

Zelf zijn we werkzaam binnen ons concept op de onderdelen mindset & mentale weerbaarheid, voeding, styling, gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

Wat doen wij precies
Op dit moment zijn we met dit concept actief binnen het bedrijfsleven, scholen, (sport)organisaties en particuliere markt.

Lieke is werkzaam als vitaliteitscoach, voedingsspecialist, styliste en coach persoonlijke ontwikkeling.

Jaime is werkzaam als succes & motivatie coach, gedragscoach, vitaliteitstherapeut, fysieke therapeut, topsportcoach en kindercoach.

Fysieke therapeut is een combinatie van bekkentherapie, wervelkolommassage, orthomanipultatie therapie en sportmassage om verschillende fysieke klachten te verminderen of te voorkomen.

Samen voor sneller resultaat
Wij werken met dit concept samen met mensen die wij vertrouwen, dezelfde missie en visie hebben en waar wij een goed gevoel bij hebben, zo kwamen we bij Run2day uit.
Door samen met de rest van ons team en Run2day Zwolle onze krachten te bundelen zullen mensen sneller vooruitgaan en dat ook nog met duurzaam resultaat.

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen, kijk dan op onze website www.yourtotallifestyle.nl of bel 06-46159278

Vrolijke groet

Lieke  van Horen en Jaime Eckelboom