Wij worden altijd weer blij als wij samen kunnen werken met specialisten met passie voor hun vak en welke aansluit bij onze winkel. We kunnen, na het uittesten van deze therapeut natuurlijk, dus weer een mooie samenwerking bevestigen.
Jandré van der Westhuizen, chiropractor en oprichter van Chiropractie Touch of Health te Zwolle. Jandré geboren en getogen in Zuid-Afrika en is daar ook voor het eerst in aanraking gekomen met chiropractie. Een passie was geboren en na een lange en leerzame opleiding is hij aan het werk gegaan in Kaapstad als chiropractor. Hij woonde in de buurt van de oceaan, dus kon hij daarvan volop genieten. Maar hij vond de bergen ook geweldig en heeft hij enthousiast meegedaan aan trailrunning. Helaas heeft hij het te hard en snel aangepakt en een chronische voetblessure opgelopen en kwam zijn hardlopen tot een eind. Hij is nog steeds heel gepassioneerd om waarde toe te voegen aan hardlopers, omdat hij het gevoel en vrijheid wat het geven heel goed snapt.
Vanaf 2013 is Jandré werkzaam in Nederland als chiropractor. Hij beoefend verschillende chiropractische technieken om je de best mogelijke chiropractische zorg te bieden. Graag helpt hij jou op jouw weg naar een betere balans in het lichaam, zodat je voluit kan genieten van jouw sport en actieve levensstijl.