Blessure behandeling en preventie in samenwerking met Expertise Centrum Voet en Beweging

Samen werken, samen sterker

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties. Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport. Wij van Run2Day Zwolle zijn blij en trots op de samenwerking met deze specialisten. Een samenwerking die zijn spreekuren zowel in de Run2Day Runhouse aan de Vechtstraat heeft als aan de Ceintuurbaan.

 

3 Comments

 1. Diederick Busweiler

  Goedenavond,

  Ik loop gemiddeld 2 a 3 keer in de week hard. Gemiddeld afstanden variërend tussen de 6 en 11 km. De laatste tijd krijg ik last van mijn heup en rug. Eigenlijk mijn hele rechterkant. Ik heb het gevoel dat ik met mijn rechtervoet naar buiten/scheef ga lopen. Kunnen jullie hier na kijken of moet ik dan naar iemand anders?

 2. Diederick

  Goedemiddag,

  Na het lopen krijg ik steeds meer last van mijn linker heup, been en voet. Ik heb het idee dat ik met mijn linker voet te veel naar buiten loop. Kunnen jullie hier naar kijken?

  • zwolle

   Hoi Diederick, Dank voor jouw bericht. Dat kunnen wij zeker. Kom even langs met jouw schoenen en dan gaan wij checken wat de oorzaak is van de klachten. Groeten, Eddie

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl