Teamkleding

Bent u met uw bedrijf gevestigd in de regio groot Overijssel? Bent u op zoek naar hardloopkleding voor een groep lopers? Voor een specifiek evenement of een trainingsgroep? Inclusief uw eigen logo? Run2Day Zwolle kan het voor u verzorgen!

De volgende bedrijven en verenigingen zijn voorbeelden welke wij reeds in prachtige kleding hebben mogen steken:

Wavin
PriceWaterhouseCoopers
Tosec
Provincie Overijssel
Rechtbank Zwolle – Lelystad
Waterschap Groot Salland
Scania
Stichting Loopsport Zwolle
Sportservice Zwolle (I run 2 be Fit programma)
Loopgroep Berkum
Pim Mulier Organisatie
Sita
etc.

Kwaliteit
Alle kleding die wij aanbieden bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit betekent dat de kleding over een goedademend & vochtregulerend vermogen beschikt, zodat udroger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. Bovendien heeft deze kleding een zeer goede pasvorm waardoor het comfortabel draagt en lekker aanvoelt. Wij hebben zeer goede contacten met al onze leveranciers en kunnen dus in principe ook alle topmerken leveren waaronder Nike, Asics en Mizuno.

Het assortiment
Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren, geheel in de door u gewenste huisstijl. Wij kunnen tevens de bedrukking voor u verzorgen. Levertijden zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

De prijzen
Uiteraard is er in elke prijsklasse kleding te koop. Wij kunnen tegen zeer gunstige prijzen u en uw team(s) van kleding voorzien. Bij grote aantallen kunnen we u daarbij nog interessante kortingen verlenen.

Meer informatie
Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons mailen of bellen: zwolle@run2day.nl of 038-4545666. Onze contactpersoon voor teamkleding is Eddie Sevink.

2 Comments

  1. Manon Bakker

    Dag,
    Ik ben bezig om een team samen te stellen van om mee te beginnen 10 man. Nu zou ik graag een offerte krijgen van 10 loopshirts en 10 loopvesten voorzien van logo. Dit om voor te leggen aan directie.

    • zwolle

      Inmiddels mailcontact. Ik heb de foute tekst op de site gevonden en aangepast. Dan voor de opmerkzaamheid.

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl